........
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.........

//Secret Randezvouz Of S Y ▲ Z W ▲ N S Y ▲ Z M I E L



Gratisan Musik
HEY GUYS ! WELCOME TO MY ONLINE DIARIES . THANKS FOR COMING . BE NICE HERE OKAY . HAVE A NICE DAY READERS . HUGS :D
SMK BONGOR is totally awesoooome !
Wednesday, 30 May 2012

ASSALAMUALAIKUM n HOOOLA READERS !


okay , taw tak apa yang nak d'storykan kali nie ? 

AHAHA of coz laa bout SMK BONGOR . Cer tengok title atas tuu :) 
Okay Readers , actually program nie da lepas da pon . 24 until 26 aribulan arituu . nak taw program hape ? PROGRAM SELANGKAH KE MENARA GADING namanyaa :D tapi skg baru terasa rajen nak update . OHOHO okay laa tuu ken ? daripada ta update langsong ! :P

Okay actually nie 1st time pogi SMK BONGOR . Time nak pogi tuu kan . Excited bebenor sampaikan  GOOGLE about skolah niee . HAHA excited tak ? excited tak ? Okay abaikan :P

Penah tengok tak sekola nie ? Penah pogi tak ?
Nahhh , amik niee ! cer usha okayyy :D


Taw apehal digelar AWESOME ? Tengok laa pemandangan skola niee . 
Student poon awesome, just ketegaq sikit jaa -.- 
HAHA . Susah nak jaga okayyy .



wow ! macam CAMERON HIGHLANDS keen ? 
Dulu kalo study sini laa kan , comfirm SPM dapat STRAIGHT 'A' ! 
OHOHO . Okayy berangan T.T





Haaaaa . Niee laa student-2 SMK BONGOR yang AWESOME + KETEGAQ tuu . HAHA :p




Tell u what , depa niee kembaq taw . tapi sepasang-2 laa . bukan enam-2 orang . HAHA 
Tp jenis tamaw ngaku punyaa niee . 
Da ka patot soh Fasi yang padankan . HAHA




Okay , niee time explorace , cerr baca pa yang tertulis kat badan depaa tuu :P


Haaa . For ur information , last day program niee , kitorang da wat explorace . Salah sorang Fasi yang jaga checkpoint tuu suda semestinyaa laa ABANG SYAZWAN depa nie ken . AHAHA . Actually kena buat bendera Malaysia . Tapi disebabkan masa yang suntok , so kitorang just soh depa wat KAPAL TERBANG ikot kreativiti seniri jea laa . AHAHA cerr tengok hasil-2nyaa :P

Ready readers ? HAHA

GROUP 1   
Amacam ? Cun tak ?


 GROUP 2
HAHA . Cukop sempoi ?

 GROUP 3
Kreatif ! Tapi kepala tadak :p

 GROUP 4
Cun ! Tapi kecik pulak kan .

 GROUP 5 ( Group saiaa ) :P
HAHA . Lawa kan ? Lawa kan ? :P

GROUP 6
Sempooooi ! Tapi ta ckop kreatif laaa :p

Amacam ? Mana yang paling SMART ?

Okay , cukop panjang da kot nie . Penat suda menaip niee . What ever pon , for adek-2 SMK BONGOR especially adek-2 yang join kem niee , abg hope korang wat yg tebaek for SPM yang ta lama lg niee okay . Ingat , SPM nie yang paling penting . SPM nie laa yang akan tentukan future korang , dapat continue study kat mana or course pa yang korang akan dapat . Btw dapat kenal korang semua , adalah satuu ' anugerah ' bagi kami , abg-2 n akak-2 fasi . Aceceyy ayat ~ HAHA . Apa-2 pon hopefully korang dapat something dari program niee okay . Even ta banyak pon , sikit pon jadik laa . Btw GOOD LUCK for ur SPM . Nanti kalo da something na tny just tny jea okay . Kami selalu ada :')  




Thanks for reading ! Like if u like it , comment if u need it :)




Older Post . Newer Post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
> Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...