........
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.........

//Secret Randezvouz Of S Y ▲ Z W ▲ N S Y ▲ Z M I E L



Gratisan Musik
HEY GUYS ! WELCOME TO MY ONLINE DIARIES . THANKS FOR COMING . BE NICE HERE OKAY . HAVE A NICE DAY READERS . HUGS :D
WELCOME BACK TO MELBOURNE : NEW SEM , NEW LIFE , NEW HOPE , NEW LUCK :)
Friday, 8 June 2012
huihuihui


Hello Readers ! 
Hot tak title entry aku kali nie ? HAHA ! Btw How are you ? Sihat tak nie ? Biase laa skg kan asyik ujan jee . Mesti ade yang tengah demam tu kaan ? Alololooo siannyee dierrr :/ Makan ubat ikot time okay :)


Actually , aku nak story about UiTM MERBOK . Or lebeh dikenali sbg UiTM MELBOURNE ! AHAHA overseas sangat kan ? Student sini laa yang bagi nama tuu . sebab ? Aku pon tataw :D  For ur information , cuti sem dah abeh niee . Esok last kat umah . 10 haribulan class da start . Terasa sangat ta sabar nak study balik ! Even sometime tuu rasa malas yang teramat sangat nak masok class balik . Hewheww . Tapi camna pon , aku wajib rajinkan dirik untuk future yang terjamin ! In sya Allah . Doakan aku okay :)

Okay , for those yang taktaw camna rupaa UiTM MERBOK A.K.A MELBOURNE niee . 
Jom jejalan joom ! :)
  











Amacam ? Cukop tak ? HAHA 
 Actually banyak tempat lagi , tapi tak snap pon .
 Kalu nak taw more about this university , sila-2 laa ke Google okay . 
Takpon datang jee Kedah , tengok sendirik betapa cunnyaa campus niee . Hewheww :)

Ermm . For student Merbok , 
Joom Balik Merbok Joom !
AHAHA . Nampak tak semangat dia kat situu ? 

For Myself ,
Sem nie bukan masa untuk maen-2 lagi okay ?
Aku kena usaha lebeh , lebeh dan lebeh lagi . 
Last sem mancam banyak maen-2 jee . Tapi bukan untuk sem nie . Sem nie aku nak serius . 
Untuk sape ? Untuk aku , Future aku and Family aku :)

New Sem , New Life , New Hope , New Luck .

Good Luck DEAR . I Believe I Can Do It :D





Thanks for reading ! Like if u like it , comment if u need it :)




Older Post . Newer Post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
> Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...